Ik hoop alleen niet dat ze een heel goede keeper gaan halen, haha

"Ik hoop alleen niet dat ze een heel goede keeper gaan halen, haha"

21-01-2019 21:55
19

Hidde Jurjus is niet bang voor een nieuwe keeper bij De Graafschap. De technische afdeling gaf onlangs aan dat de club achter de schermen bezig is met een sluitpost. 

"Ik denk dat De Graafschap moet kijken naar wat er is en wat ze kunnen halen", zegt Jurjus tegen Veronica Inside. "Ze willen zich zo goed mogelijk versterken. Dat geldt niet alleen voor mijn plek, maar ook voor andere posities. Ik hoop alleen niet dat ze een heel goede keeper gaan halen, haha. Ik heb ook tegen de jongens gezegd dat het iedere week de laatste wedstrijd voor mij kan zijn als ze op zoek zijn naar een keeper. Zo is het nou eenmaal in het voetbal."

Jurjus heeft niet te horen gekregen dat de club een vervanger voor hem zoekt. "Ik heb met de technisch directeur gesproken. Hij zei dat ik gewoon ging spelen (zondag, red.)."

"Ik heb het zelf in de hand. Als het een Nederlander is, is het voor die jongen wat makkelijker. Als het een buitenlander is, moet hij zich even aanpassen. We gaan wel zien wat er komt. Dat kan ik niet zeggen."

No Poll