Onherkenbaar Jong PSV knokt zich terug op De Herdgang

21-01-2019 22:04
32

Jong PSV en MVV hebben maandagavond gelijkgespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Na negentig minuten stond er een 2-2 eindstand op het scorebord.

Jong PSV-trainer Dennis Haar miste een aantal belangrijke basisspelers, waaronder doelman Mike van de Meulenhof, Dante Rigo, Maxi Romero en Mauro Júnior. Het onervaren beloftenelftal van de Eindhovenaren keek al na achttien seconden tegen een achterstand aan. Joeri Schroijen zorgde voor een vliegende start en schoot de openingstreffer snoeihard tegen de touwen. Zes minuten later schoot Matthias Verreth Jong PSV via de strafschopstip op gelijke hoogte: 1-1.

Shermar Martina zorgde er vlak voor rust toch weer voor dat MVV terecht op voorsprong kwam. De Limburgers lieten in de tweede helft meerdere keren na om de wedstrijd op De Herdgang te beslissen. De ploeg van Ron Elsen kreeg na 65 minuten de gelijkmaker van Joël Piroe om de oren. Daar bleef het bij.

Jong PSV blijft zesde staan in de Keuken Kampioen Divisie. MVV is terug te vinden op plek veertien.