De Telegraaf: Manchester United en Inter strijden om smaakmaker van PSV

De Telegraaf: Manchester United en Inter strijden om smaakmaker van PSV

22-01-2019 06:40 Laatste update: 08:39
99

Steven Bergwijn staat nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United en Internazionale. Dat meldt De Telegraaf dinsdag. Meer clubs zitten in de starthouding, maar een vertrek in januari is desondanks niet aan de orde.

Scouts van de Premier League-topclub waren zondagmiddag aanwezig bij het duel van PSV met FC Emmen (2-2). Volgens de ochtendkrant 'raakt United steeds meer overtuigd van de drievoudig international en bekeek het hem meerdere malen'.

Inter lijkt nog serieuzer. De Italiaanse grootmacht, dit seizoen een van de tegenstanders van PSV in de Champions League, stuurt binnenkort een delegatie naar Nederland. Eerder waren Torino, Bordeaux, Real Sociedad en CSKA Moskou nadrukkelijk voor de 21-jarige Bergwijn in de markt, maar dat segment clubs is hij inmiddels ontstegen.

Bordeaux had afgelopen zomer nog achttien miljoen euro over voor de aanvaller, maar dat bod werd door PSV afgeslagen. De Eindhovenaren wilden destijds minimaal twintig miljoen ontvangen. Dat bedrag zal komende zomer 'significant hoger liggen', schrijft De Telegraaf.

Net als voor Hirving Lozano lijkt een toptransfer van Bergwijn in de zomer een zekerheid. De Mexicaan wordt op de voet gevolgd door Napoli.

No Poll