Contract van opgeleefde Maher loopt af: 'De situatie is heel duidelijk'

Contract van opgeleefde Maher loopt af: 'De situatie is heel duidelijk'

Gepubliceerd: woensdag 23 januari 2019 om 09:11wo 23-01-2019 om 09:11

Laatste update: woensdag 23 januari 2019 om 09:30wo 23-01-2019 om 09:30

Adam Maher ziet het zitten om ook ná dit seizoen bij AZ te blijven. Afgelopen zomer signeerde de opgeleefde middenvelder een contract tot juli 2019 bij z'n oude liefde. Gesprekken over een nieuwe deal moeten nog worden opgestart. 

Maher (25) vertelde dat dinsdagavond aan AZ Fanpage, direct na het TOTO KNVB Beker-duel met Vitesse (2-0 zege). De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn nog niet geopend. "Nee, daar is nog niet over gesproken. Vanaf de dag dat ik hier tekende zijn Max (Huibert, directeur voetbalzaken, red.) en ik heel duidelijk naar elkaar toe geweest. We zouden gaandeweg het seizoen kijken hoe het liep en de lijntjes altijd kort houden en met elkaar in gesprek blijven."

"Maar ik zeg eerlijk dat er nog niet is gesproken. De situatie is echter duidelijk. Ik heb nog een half jaar, ik speel en iedereen is tevreden. Max kent mij als geen ander en ik heb zoveel te danken aan AZ. Ik denk dat we volwassen genoeg zijn dat we eruit kunnen komen als het zover komt. Maar het voelt goed en er is veel vertrouwen."

Maher debuteerde in 2010 bij AZ en verkaste drie jaar later voor miljoenen naar PSV. Zijn contract werd in 2018 ontbonden in Eindhoven. Na een halfjaar bij FC Twente ging de middenvelder weer aan de slag in Alkmaar. Dit seizoen stond hij zeven keer in de basis in de Eredivisie. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws