'Brands vist achter het net: Chelsea bereikt huurakkoord over Batshuayi'

'Brands vist achter het net: Chelsea bereikt huurakkoord over Batshuayi'

31-01-2019 12:52
4

Niet Everton, maar West Ham United óf Real Betis lijkt de volgende club te worden van Michy Batshuayi. The Guardian meldt donderdag dat Chelsea met beide clubs akkoord is over een huurdeal. 

De Belgische spits kan er dus voor kiezen om komend halfjaar in Londen te blijven óf terug te keren naar de Primera Division. Tijdens de eerste seizoenshelft werd Batshuayi door The Blues gestald bij Valencia. Die overeenkomst werd eerder deze maand echter beëindigd. Nu is Batshuayi (25) op zoek naar een nieuwe club, aangezien hij bij Chelsea niet in de plannen van manager Maurizio Sarri voorkomt. 

Woensdag meldde hetzelfde The Guardian nog dat ook Everton bezig is met de komst van de voormalig spits van Borussia Dortmund, Olympique Marseille en Standard Luik. Director of football Marcel Brands zou zelfs een bod van tientallen miljoenen euro's voorbereiden. Tot op heden is er door Brands en The Toffees echter niet gehandeld - waardoor Batshuayi nu dus mogelijk bij Betis of West Ham belandt. 

Betis werd overigens deze week óók gelinkt aan Vincent Janssen. De komst van de Tottenham Hotspur-spits is volgens Britse media afgeketst. Spurs zou momenteel in onderhandeling zijn met Schalke 04

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie