Scherpen bevestigt interesse van Ajax: 'Maar ik heb weinig recht van spreken'

Scherpen bevestigt interesse van Ajax: 'Maar ik heb weinig recht van spreken'

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 23:25vr 15-03-2019 om 23:25

Laatste update: vrijdag 15 maart 2019 om 23:30vr 15-03-2019 om 23:30

Kjell Scherpen is op de hoogte van de interesse van Ajax, maar daar had de doelman van FC Emmen na de 3-1 nederlaag bij Fortuna Sittard even geen boodschap aan. Hij baalt stevig van de nederlaag tegen de directe concurrent.

"Het was dramatisch. Zo'n belangrijke pot en er dan zo afgaan… Het is wel vaker het geval bij ons dat we meer kansen nodig hebben om te scoren, terwijl ze er bij ons heel makkelijk invliegen", laat Scherpen weten in gesprek met FOX Sports. "Als jij drie ballen op goal krijgt en er liggen er drie in, dan is dat voor geen één keeper prettig. Voor mij vanavond ook zeker niet."

Scherpen wilde weinig kwijt over de belangstelling van Ajax. "Als je er met 3-1 afvliegt heb je weinig recht van spreken. De interesse is bij mij ook bekend, maar voor de rest zou ik het niet weten." De Amsterdammers zouden contact hebben met de zaakwaarnemer van de sluitpost. "Ja, voor verdere vragen moet je niet bij mij zijn, maar bij mijn zaakwaarnemer."

"Met Emmen hebben we veel belangrijkere dingen, dat is zorgen dat we in de Eredivisie blijven", besluit Scherpen, die is opgeroepen voor Oranje onder 19.

Lees ook: Voetbal International: Ajax richt vizier op Pierie, Scherpen-bod in de maak

Poll

Zou Scherpen een goede aanwinst zijn voor Ajax?

(20841 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws