'Weinig spelers die een verbetering zijn op wat er nu bij Real Madrid loopt'

'Weinig spelers die een verbetering zijn op wat er nu bij Real Madrid loopt'

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 12:45di 19-03-2019 om 12:45

Volgens oud-voetballer Alvaro Arbeloa wordt het lastig voor Real Madrid om aankopen te doen die de selectie van De Koninklijke echt versterken. De oud-speler van Real stelt verder blij te zijn met de terugkeer van Zinedine Zidane.

In de Spaanse hoofdstad worden verschillende namen genoemd, waaronder Kylian Mbappé, Eden Hazard en Christian Eriksen. Eerder versterkte de ploeg zich al met centrale verdediger Eder Militao. Om betere spelers te kopen dan er nu bij Real onder contract staan, is volgens Arbeloa echter een lastig verhaal. "Ik zie een selectie die lastig te verbeteren is", stelt hij in het Spaanse tv-programma El Chiringuito.

"Buiten Real Madrid zijn er niet veel spelers die een verbetering zijn op wat er nu bij de club loopt", stelt de 58-voudig Spaans international. "Het woord 'revolutie' vind ik niet passend. Dit zijn dezelfde spelers die vier keer de Champions League hebben gewonnen. Ik denk dat het probleem niet in de leeftijd zit."

Arbeloa is wel blij dat Zidane is teruggekeerd als manager. "Voor Madrid-fans was hij een legende als speler en als coach. Er is niets dat voor meer opwinding zorgt onder Madrid-fans dan Zidane die terugkeert. Hij inspireert, omdat hij een idool is voor veel spelers. Iedereen mag hem."

Lees ook'Grootse plannen Real: linksback, middenvelders, topspits én De Ligt'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws