Tadic in Servische ziekenboeg: Ajax-aanvaller mist oefenduel met Duitsland

Tadic in Servische ziekenboeg: Ajax-aanvaller mist oefenduel met Duitsland

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 21:40di 19-03-2019 om 21:40

Dusan Tadic laat de oefeninterland van Servië tegen Duitsland van woensdag aan zich voorbij gaan. De dertigjarige aanvaller van Ajax is niet helemaal fit.

Tadic richt zich op het EK-kwalificatieduel van volgende week maandag tegen Portugal. Van een serieuze blessure lijkt geen sprake. Tadic deed zondag nog negentig minuten mee in de met 1-0 verloren competitiewedstrijd van Ajax bij AZ. Dat was al zijn 43e officiële optreden voor de Amsterdammers dit seizoen. Bovendien kwam hij vijf keer in actie voor Servië.

Tadic is niet de enige belangrijke kracht die ontbreekt voor het duel met Duitsland. De Serviërs kunnen ook geen beroep doen op Aleksander Mitrovic, Nemanja Matic, Filip Kostic en aanvoerder Aleksander Kolarov.

"Het liefst rollen we Duitsland met 5-0 op", zegt bondscoach Mladen Krstajic in diverse media. "Maar we hebben nog altijd veel respect voor Duitsland. Dat is na het WK en de Nations League niet veranderd. Duitsland heeft een erg gevaarlijk team ondanks dat ze kwetsbaar lijken."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws