Situatie in Lyon frustreert Memphis: De sfeer is anders

Situatie in Lyon frustreert Memphis: "De sfeer is anders"

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 07:14wo 20-03-2019 om 07:14

Memphis Depay is 'gefrustreerd' over zijn situatie bij Olympique Lyon. Dat zegt de aanvaller van het Nederlands elftal in gesprek met De Telegraaf. Dit kalenderjaar wist Memphis pas twee keer te scoren voor L'OL. Hij zit de laatste weken zelfs regelmatig op de bank. 

Memphis proeft verschil qua stemming bij Oranje en Lyon, maar in gesprek met De Telegraaf laat hij niet het achterste van z'n tong zien wanneer dat onderwerp wordt aangesneden. "Daar wil ik niet zoveel over kwijt. Ik ga geen negatieve dingen zeggen over mijn club, maar de sfeer is anders dan bij het Nederlands elftal", zegt hij. "Daar ben ik eerlijk in."

"De laatste interlandperiode, met wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland, was heerlijk. Ik moet zorgen dat ik mijn ding blijf doen en me concentreren op wat ik goed kan. Dan maakt het me eigenlijk niet uit wat er om me heen gebeurt."

Frustratie
"Maar het is logisch dat ik gefrustreerd ben als ik zoals zondag bij Lyon niks speel. Dat zou elke speler zijn en dat ben ik ook. Misschien zijn ze bij Olympique Lyon ook wel gefrustreerd. Ik kijk sowieso in de spiegel, had een tijdje niet gescoord en sta voorin om doelpunten te maken. Het maakt nu niet uit, ik ben hier en wil belangrijk zijn voor Nederland", besluit Memphis. 

Oranje komt donderdag in actie tegen Wit-Rusland. Drie dagen later staat de clash met Duitsland op het programma. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws