Kraay jr. wijst Dumfries en Memphis aan: 'Konden wel wat vertrouwen gebruiken'

Kraay jr. wijst Dumfries en Memphis aan: 'Konden wel wat vertrouwen gebruiken'

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 23:45do 21-03-2019 om 23:45

Laatste update: vrijdag 22 maart 2019 om 08:01vr 22-03-2019 om 08:01

Hans Kraay jr. heeft weinig aan te merken op de overwinning van het Nederlands elftal op Wit-Rusland. Memphis Depay was de grote man aan Oranje-zijde en kon volgens Kraay wel wat vertrouwen gebruiken.

"Memphis gaat er bij Lyon vaker uit dan in op dit moment. Dumfries kon ook wel wat vertrouwen gebruiken. We hadden er vertrouwen in dat die twee het onder Koeman goed zouden gaan doen", zegt Kraay jr. bij FOX Sports.

Memphis heeft het bij Lyon momenteel niet makkelijk. Daarom kwamen zijn doelpunten bij Oranje als geroepen. "Z'n trainer en technisch directeur hebben aangegeven dat ze hem best zouden willen verkopen", zegt Kraay jr.. "Dat is toch niet lekker als je er vorig jaar negentien uit alle hoeken en standen ingeschoten hebt, ik weet niet hoeveel assists hebt gegeven en de goede lijn van de wedstrijden tegen Duitsland en Frankrijk hebt doorgetrokken bij je club."

"Ik vind het mooi dat hij zelfkritisch is. Ik denk helemaal niet dat het een vervelende jongen is. Als hij z'n vingers in z'n oren doet, heeft hij daar een verklaring voor."

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws