Real Madrid blijft ploeteren: derde averij in zeven wedstrijden onder Zidane

Real Madrid blijft ploeteren: derde averij in zeven wedstrijden onder Zidane

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 23:19do 25-04-2019 om 23:19

Real Madrid ploetert zich een weg naar het einde van het seizoen. De Koninklijke ging donderdagavond op bezoek bij nummer vijf Getafe en liet na om de derde plek in de Primera Division definitief veilig te stellen.

De ploeg van Zinedine Zidane had weliswaar de overhand in het Coliseum Alfonso Pérez-stadion, maar kon ondanks bijna driekwart van het balbezit weinig uitrichten. Isco was na de rust het dichtst bij een Real Madrid-treffer en doelman Keylor Navas moest in de slotfase twee keer redden om Getafe van een overwinning te houden. De 0-0 bleef echter op de borden staan: de onttroonde Champions League-winnaar heeft nu in drie van de zeven wedstrijden na de rentree van Zidane punten laten liggen.

De Koninklijke heeft nog vier wedstrijden om op de derde plaats te blijven. Getafe komt door de 0-0 tegen Real Madrid op een gedeelde vierde plek met Sevilla: de twee staan op negen punten achterstand en zullen samen met Valencia (drie punten daarachter) om het vierde en laatste Champions League-ticket strijden. FC Barcelona en Atlético Madrid hebben zich al geplaatst voor het miljardenbal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws