Openlijke flirt met Feyenoord: 'Behoorlijke kans dat ik voor Feyenoord kies'

Openlijke flirt met Feyenoord: 'Behoorlijke kans dat ik voor Feyenoord kies'

04-07-2019 12:02 Laatste update: 13:00
96

Luciano Narsingh ziet Feyenoord zitten. De kans op een move naar De Kuip is zelfs 'behoorlijk', zo laat de transfervrije aanvaller telefonisch weten aan Harry Vermeegen.

Vermeegen legde contact met Narsingh, die er niet omheen draait: hij ziet een transfer naar Feyenoord zitten. "Feyenoord is een hele mooie club. Ik sta er ervoor open", aldus de 28-jarige aanvaller. "Er is een behoorlijke kans dat ik voor Feyenoord kies."

Het is geen geheim dat Narsingh in beeld is bij Feyenoord. De snelle vleugelaanvaller werd onlangs benaderd door jeugdtrainer Dirk Kuyt, die deel uitmaakt van een technisch hart in De Kuip. Hij heeft samen met zaakwaarnemer Rob Jansen een flinke vinger in de pap in het transferbeleid in De Kuip. Narsingh wordt bijgestaan door Mino Raiola en Ralph Dua.

Narsingh is transfervrij na zijn vertrek bij Swansea City. In zijn laatste seizoen in Engeland kwam hij nauwelijks aan spelen toe. De oud-aanvaller van sc Heerenveen, PSV en Oranje (negentien interlands) kan ook rekenen op belangstelling van het Turkse Besiktas.