Marin verbaasd door hoog niveau Ajax: 'Ik merkte het verschil direct'

Marin verbaasd door hoog niveau Ajax: 'Ik merkte het verschil direct'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juli 2019 om 16:39di 23-07-2019 om 16:39

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 20:31di 23-07-2019 om 20:31

Razvan Marin speelde in de voorbereiding voornamelijk in de 'basisploeg', maar de Roemeen is er nog niet van overtuigd dat hij zichzelf al in de basis heeft gespeeld. De middenvelder stelt nog niet het beste van zichzelf te hebben getoond.

"Ik weet niet of de trainer al een vast elftal in zijn hoofd heeft zitten. Als ik in de basis mag starten, ben ik natuurlijk blij omdat ik dan belangrijk word geacht", aldus Marin in gesprek met Ajax Life. "Maar ik moet gewoon mijn werk doen en mezelf zo snel mogelijk aanpassen en alles leren. Daar ben ik mee bezig en het komt goed, maar ik voel me zeker nog geen basisspeler. Ik denk dat je dat gevoel bij Ajax nooit kunt hebben."

De van Standard Luik overgekomen middenvelder denkt niet dat hij de supporters al het beste van zichzelf heeft laten zien. "Dat is ook moeilijk tijdens de voorbereiding. Ik moet topfit worden en mijn taken goed uitvoeren, dat is nu het belangrijkst. Het niveau is heel erg hoog, dat verbaast me wel. Ik kreeg het vorig seizoen een beetje mee, nu sta ik er middenin. Ik merkte het verschil direct, maar ik merk ook dat ik kan aanhaken."

Voor Ajax wacht zaterdag de eerste echte test. In de Johan Cruijff Arena is dan PSV de tegenstander.

Poll

Krijgt Marin een basisplek bij Ajax?

(3348 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws