PSV stapt met 20 man op vliegtuig: Bergwijn, Bruma en Sadílek blijven achter

PSV stapt met 20 man op vliegtuig: Bergwijn, Bruma en Sadílek blijven achter

28-08-2019 09:40 Laatste update: 16:46
197

PSV reist zonder Steven Bergwijn, Bruma en Michal Sadílek af naar Cyprus, waar donderdag de returnwedstrijd tegen Apollon Limassol op het programma staat. Bergwijn raakte maandag geblesseerd tijdens de training en is niet fit. 

Trainer Mark van Bommel heeft in totaal twintig spelers geselecteerd voor de clash met Apollon. Het heenduel in Eindhoven werd afgelopen donderdag met 3-0 gewonnen. Als PSV de return goed doorstaat, plaatst de club zich voor de groepsfase van de Europa League.  

Bruma en Sadílek kampen beiden met lichte blessures. Verder zijn onder meer Gastón Pereiro, Sam Lammers en Ibrahim Afellay niet beschikbaar. Van Bommel doet mede daarom een beroep op Noni Madueke. De zeventienjarige Brit debuteert in de wedstrijdselectie van PSV. Madueke speelde afgelopen week zijn eerste wedstrijd namens Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Ook Justin de Haas en Amar Catic reizen mee af naar Cyprus. 

De selectie van PSV
Zoet, Ruiter, Van de Meulenhof, Viergever, Dumfries, Mitroglou, Rosario, Gutierrez, Lato, Boscagli, Hendrix, Baumgartl, Schwaab, Malen, Gakpo, Teze, Ihattaren, Catic, Madueke en De Haas