Feyenoord-spelers 'klagen' over Stam: 'Ajax-uit wordt natuurlijk een ramp'

Feyenoord-spelers 'klagen' over Stam: 'Ajax-uit wordt natuurlijk een ramp'

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 16:42ma 21-10-2019 om 16:42

Laatste update: maandag 21 oktober 2019 om 17:00ma 21-10-2019 om 17:00

Feyenoord speelde zondagmiddag in de eigen Kuip teleurstellend met 1-1 gelijk tegen Heracles Almelo en dat is voor de analisten reden tot discussie. In de Eredivisiepodcast van het Algemeen Dagblad wordt gesteld dat trainer Jaap Stam op deze manier het einde van het seizoen niet gaat halen.

"Het is natuurlijk heel lastig te voorspellen, maar je ziet al drie maanden lang geen enkele verbetering. Dat Feyenoord geen kampioen wordt is vrij logisch, met Ajax en PSV. Maar Feyenoord is niet zo slecht dat ze tiende moeten staan", geeft verslaggever Daniël Dwarswaard aan in de Eredivisiepodcast van het Algemeen Dagblad. Hij verwacht dan ook niet dat Stam het einde van het seizoen gaat halen in Rotterdam en verwacht een zware dobber in De Klassieker tegen Ajax. "Ajax-uit wordt natuurlijk een ramp voor Feyenoord-supporters."

Maarten Wijffels doet er zelfs nog een schepje bovenop. "Feyenoord moet gewoon communiceren dat ze geen topclub meer zijn, klaar. Dan wordt alles makkelijker, dan kun je weer gaan bouwen. Zo gaat het nooit lukken." Dwarswaard legt de schuld grotendeels bij Stam en geeft aan dat hij vindt dat de coach tactisch niet goed genoeg is. "Dit gaat niet werken, overal zijn zeeën van ruimte. En spelers klagen er ook over."

Feyenoord staat op het moment op een teleurstellende tiende plek in de Eredivisie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Stam het einde van het seizoen halen bij Feyenoord?

(13696 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws