Van Bommel en PSV wacht cruciaal duel in Emmen: 'De excuses zijn nu wel op'

Van Bommel en PSV wacht cruciaal duel in Emmen: 'De excuses zijn nu wel op'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 10:24zo 01-12-2019 om 10:24

Volgens Arnold Bruggink zijn de excuses op voor PSV-trainer Mark van Bommel. De Eindhovenaren reizen zondag af naar Emmen voor het uitduel met de plaatselijke FC en Bruggink stelt dat er geen enkele zekerheid is dat PSV de klus klaart in Drenthe.

Het zelfvertrouwen dat de ploeg van Van Bommel opdeed in de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen (2-1 winst) werd teniet gedaan door de 4-0 oorwassing die PSV ten deel viel tegen Sporting. "Je hebt dus geen idee wat er nu gaat gebeuren in Emmen en dat zal PSV het meeste zorgen baren", zegt Bruggink in Goedemorgen Eredivisie. "Het is niet zo dat je denkt: nou, PSV zal er wel heengaan om het om te draaien."

Het geduld met de trainer begint dan ook op te raken, merkt de FOX Sports-analist. "Het signaal naar buiten toe dat Van Bommel nu afgeeft is dat de excuses op zijn. De wissel Unnerstall voor Zoet, dat begreep iedereen wel. Ook dat Dumfries de nieuwe aanvoerder werd, dat snapten de mensen wel. Alleen je komt er nu achter dat dat niet geholpen heeft. Het probleem zit dieper dan dat."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Van Bommel opstappen bij een slecht resultaat in Emmen?

(1684 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws