Champions League-wedstrijd van Ajax naast Ziggo Dome ook te zien in Pathé-bioscoop

Champions League-wedstrijd van Ajax naast Ziggo Dome ook te zien in Pathé-bioscoop

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 10:51vr 06-12-2019 om 10:51

Het Champions League-treffen tussen Ajax en Valencia is niet alleen in de Johan Cruijff Arena en in de Ziggo Dome te zien, maar het is ook mogelijk om in Pathé Arena naar de wedstrijd te kijken. Een kaartje voor een plek in de bioscoopzaal kost vijf euro.

De kaarten voor het duel met de Spanjaarden waren razendsnel uitverkocht en ook de Viewing Party in de Ziggo Dome is vanwege het succes van vorig seizoen (toen spelde Ajax tegen Real Madrid en konden mensen ook in de Ziggo Dome gaan kijken) erg populair. De Pathé heeft dan ook besloten om Ajacieden de mogelijkheid te geven om voor vijf euro in de bioscoopzaal naar de wedstrijd te kijken, schrijft Ajax Life.

De bioscoop beschouwt zichzelf als een goed alternatief voor mensen die geen kaarten hebben voor een plekje in de Johan Cruijff Arena tijdens het belangrijke Champions League-duel. Het stadion had volgens de website namelijk vijf keer uitverkocht kunnen raken en het is de verwachting dat de Ziggo Dome ook uitverkocht zal zijn.

Als Ajax dinsdagavond niet verliest van Valencia, verzekeren de Amsterdammers zich van overwintering in het miljardenbal. Als de ploeg van Ten Hag wél verliest, moet het hopen dat Lille stunt en van Chelsea wint.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws