Elia verdedigt 'jong boy' Lang en laakt Ajax-captain Tadic: 'Het is niet eerlijk'

Elia verdedigt 'jong boy' Lang en laakt Ajax-captain Tadic: 'Het is niet eerlijk'

Gepubliceerd: donderdag 19 december 2019 om 14:55do 19-12-2019 om 14:55

Laatste update: donderdag 19 december 2019 om 16:39do 19-12-2019 om 16:39

Eljero Elia keek woensdagavond naar Ajax en zag hoe Noa Lang in de bekerwedstrijd tegen Telstar de volle laag kreeg van Dusan Tadic en Erik ten Hag. Oneerlijk, vindt dat 32-jarige aanvaller van Istanbul Basaksehir.

In de eerste helft van Telstar - Ajax liet Lang een - waarschijnlijk - onhaalbare bal van Tadic lopen. Toen de Ajax-captain daar wat van zei, reageerde Lang. Ten Hag gaf hem vervolgens een uitbrander. "Je moet je mond houden en luisteren. Het is onze wedstrijd, niet jouw wedstrijd!", riep de Ajax-trainer.

Elia zag het op televisie en meldde zich niet veel later op Twitter. 'Nee man voetbal is soms niet eerlijk als jong boy', reageert de dertigvoudig Oranje-international. 'Het is niet eerlijk en als oudere speler waak ik hier voor. Tadic geef een verkeerde bal en dan zoo tekeer gaan aub.'

"Hij moet het accepteren als de grote Tadic iets tegen hem zegt", verklaarde Ten Hag woensdagavond na de 4-3 zege in Velsen-Zuid aan FOX Sports. "Dat wil niet zeggen dat hij altijd gelijk heeft, maar op dat moment moet je je mond houden, accepteren en doorgaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws