Vitesse-back gevleid door Liverpool-geruchten: 'Vrienden stuurden het me toe'

Vitesse-back gevleid door Liverpool-geruchten: 'Vrienden stuurden het me toe'

Gepubliceerd: vrijdag 10 januari 2020 om 12:17vr 10-01-2020 om 12:17

Laatste update: vrijdag 10 januari 2020 om 13:54vr 10-01-2020 om 13:54

Max Clark werd de afgelopen weken opmerkelijk in verband gebracht met Tottenham Hotspur en Liverpool. De linksback van Vitesse wimpelt de geruchten af als onzin en wil knallen met Vitesse.

Clark blijft nuchter onder de wilde geruchten, erkent hij tegenover Omroep Gelderland. "Vrienden stuurden het me toe, maar ik kan je vertellen het zijn alleen geruchten. In het voetbal krijgt iedereen te maken met geruchten, daar moet je maar mee dealen." Hij is wél gevleid door de link die met hem gelegd wordt. "Het is leuk om ermee gelinkt te worden. Ik denk dat iedereen blij zou zijn met deze teams. Het is geweldig, maar het zijn geruchten."

Clark is daarnaast helemaal niet toe aan een terugkeer naar Engeland. Hij wil het liefste knallen met Vitesse en Europa in met de Arnhemmers. "Ik wil er nu ook niet spelen, want ik wil met Vitesse Europa in. Dus ik doe er helemaal niks mee. Voor mijn familie en vrienden is het leuk, ik laat ze daar wel van genieten. Maar ik laat het achter mij, want ik wil hier blijven."

De Engelsman is blij dat hij het zo naar zijn zin heeft bij Vitesse, nadat hij een tijd lang veel kritiek kreeg van de Arnhemse aanhang. "Ik werk er hard voor en de kritiek van vorig jaar heeft me soms geholpen. Ik duik daar namelijk niet voor weg, ik ga juist alleen maar harder werken", licht hij toe. "Ik ben altijd kritisch op mezelf. Niemand hoeft het overigens tegen mij te zeggen als ik een slechte wedstrijd speel, ik ben misschien zelf wel het meest kritisch. Ik probeer mezelf altijd te verbeteren", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws