SPORT1: Bayern München wil Kühn op huurbasis wegplukken bij Ajax

SPORT1: Bayern München wil Kühn op huurbasis wegplukken bij Ajax

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 18:13vr 17-01-2020 om 18:13

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 18:23vr 17-01-2020 om 18:23

Een opvallend transfergerucht uit Duitsland: Bayern München heeft volgens SPORT1 interesse in Nicolas Kühn van Ajax. De Duitse grootmacht wil de vleugelspeler op huurbasis naar München halen.

Bayern wil Kühn tot het einde van dit seizoen huren en de speler zelf heeft interesse in de overstap naar Duitsland, zo weet SPORT1. Het is de bedoeling dat Kühn zijn minuten gaat maken in het tweede elftal van Bayern, dat op het moment in de Derde Bundesliga actief is. Hier wil hij zich verder ontwikkelen op een hoger niveau.

Het is opvallend, aangezien Kühn vrijwel wekelijks in actie komt voor Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller ziet echter weinig kansen om door te breken in het eerste elftal op het moment en zou daarom niet onwelwillend tegenover een overstap staan.

Kühn kwam in januari 2018 naar Ajax, dat ongeveer twee miljoen euro voor hem betaalde aan RB Leipzig. Bij Bayern zou hij Sebastian Hoeneß tegenkomen. Hoeneß trainde de aanvaller bij RB Leipzig en staat nu aan het roer bij het tweede elftal van Bayern. Het contract van Kühn in Amsterdam loopt door tot medio 2021.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws