LIVE: Loting achtste finale EL bekend, Ajax treft BSC Young Boys (gesloten)

'De spelers van het eerste van PSV hebben me veel vertrouwen gegeven'

'De spelers van het eerste van PSV hebben me veel vertrouwen gegeven'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 00:00za 18-01-2020 om 00:00

Met twee goals was Richard Ledezma de grote man bij Jong PSV, dat wel met 4-2 verloor bij FC Volendam. Jong PSV speelde uitstekend, maar ging uiteindelijk toch hard onderuit.

De jonge Eindhovenaren wisten na een 1-0 achterstand en een rode kaart terug in de wedstrijd te komen. Daarna ging het mis. "Ik wil niet zeggen dat het bad luck was. We moesten meer rennen en verdedigen. Toen zij scoorden verloren we het hoofd en kregen we er nog een tegen", zegt de Amerikaan tegen FOX Sports. "Helaas hebben zij de wedstrijd gewonnen. We moeten vooruitkijken naar de volgende wedstrijd."

Ledezma maakte twee prachtige goals tegen Volendam. "Voor mij was de eerste het beste. Ik scoorde van buiten de zestien, wat niet makkelijk is." Ook de tweede mocht er zijn. "Toen ik de bal aannam zag ik de keeper uit z'n doel komen, dus stiftte ik de bal over hem heen."

Ledezma heeft op het trainingskamp in Qatar veel geleerd van de spelers van PSV 1. "De spelers van het eerste hebben me veel vertrouwen gegeven. Als ik hier ben wil ik het team zo goed mogelijk helpen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws