Update: 'PSV rekent op snel vertrek Pereiro en gaat nooit meer in zee met Casal'

Update: 'PSV rekent op snel vertrek Pereiro en gaat nooit meer in zee met Casal'

Gepubliceerd: maandag 27 januari 2020 om 23:43ma 27-01-2020 om 23:43

Laatste update: dinsdag 28 januari 2020 om 08:24di 28-01-2020 om 08:24

PSV kan Gastón Pereiro in de slotweek van de transferperiode alsnog kwijtraken. Er bestaat belangstelling van het Italiaanse Cagliari, dat snel zaken wil doen en de middenvelder zelfs al bijna binnen heeft.

Dat meldt Sky Italia maandag. PSV en Pereiro hopen zo snel mogelijk van elkaar verlost te zijn. De speler wil zijn contract niet verlengen, waardoor de club nauwelijks nog wat aan hem kan verdienen. Pereiro loopt aan het einde van dit seizoen uit zijn contract en traint mee met Jong PSV. PSV wilde hem tot het einde van de transferperiode niet inzetten.

Spartak Moskou wilde afgelopen zomer vijftien miljoen euro betalen voor Pereiro, maar de speler zag een transfer naar Rusland niet zitten. Deze transferperiode meldde het Amerikaanse FC Cincinatti zich als geïnteresseerde club, echter lagen Pereiro en zaakwaarnemer Paco Casal opnieuw dwars. 

PSV vreesde te blijven zitten met een ontevreden Pereiro die niets meer oplevert, maar deze keer lijkt het wél te lukken. Sky Italia meldt dat Casal dinsdag in Italië is om een deal met de Serie A-club te sluiten. Bedragen worden in de Italiaanse pers niet genoemd, maar naar verluidt wilde Cincinatti ongeveer 2,5 miljoen euro voor Pereiro betalen. Technisch directeur John de Jong is volgens Sky Italia dicht bij een akkoord met Cagliari over een transfer.

Cagliari staat momenteel op de zesde plaats in Italië.

Update: PSV hoopt de transfer van Gastón Pereiro naar Cagliari snel te kunnen afronden, schrijft het Eindhovens Dagblad. De Brabanders verwachten enkele miljoenen aan de deal over te houden. Naar verwachting verlangt zaakwaarnemer Paco Casal wel een groot deel van de transfersom, maar PSV probeert er het beste uit te halen. 

Volgens het ED wil PSV na het vertrek van Pereiro nooit meer samenwerken met Casal, die zich geen betrouwbare gesprekspartner heeft getoond.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Past Italië bij Pereiro?

Ja
76%
Nee
24%
(2237 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws