'Toen Naci mocht invallen, kreeg ik echt kippenvel. Had bijna tranen in m'n ogen'

'Toen Naci mocht invallen, kreeg ik echt kippenvel. Had bijna tranen in m'n ogen'

28-01-2020 11:44 Laatste update: 11:47
63

Anass Salah-Eddine maakte in de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong PSV zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie. De vleugelverdediger heeft grote bewondering voor de Argentijnen in de eerste selectie van Ajax, Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez. 

Salah-Eddine bewondert het 'harde' in verdedigend opzicht bij de twee Argentijnse Ajax-spelers. "Net zoals Nico Tagliafico heeft. Ik kijk heel erg tegen hem en Martínez op", begint Salah-Eddine op de clubwebsite van Ajax. "Zij hebben het vuur dat niet veel spelers uit Nederland hebben. Waar wij bijvoorbeeld in een duel ons been terugtrekken, gooien zij alles erin wat ze hebben. Tegen Sparta kopte Martínez een bal van de doellijn. Daar heb ik heel erg van genoten. En toen ik hem daarna zag juichen, dacht ik: pff, wat een passie!"

De verdediger zag vorige week Naci Ünüvar debuteren in Ajax 1 en dat deed veel met hem. "Ik keek thuis op de bank met mijn ouders. Toen Naci mocht invallen, kreeg ik echt kippenvel. Ik had bijna tranen in m'n ogen", aldus Salah-Eddine. "Ik wist dat Naci die penalty zou scoren. Toen hij juichte voor het publiek, dacht ik: wauw. Het is ook een motivatie voor mij, want het is niet zo ver weg als ik misschien denk."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s