'Als ze mij nu in Madrid zien, gaan ze zeggen dat ik daar ben om te onderhandelen'

'Als ze mij nu in Madrid zien, gaan ze zeggen dat ik daar ben om te onderhandelen'

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 14:57wo 26-02-2020 om 14:57

Laatste update: woensdag 26 februari 2020 om 15:04wo 26-02-2020 om 15:04

Manchester City neemt het woensdagavond in Madrid op tegen Real Madrid. Patrick De Koster, zaakwaarnemer van City-ster Kevin De Bruyne, reist expres niet af naar Spanje. 

De Bruyne wordt al enige tijd in verband gebracht met verschillende Europese topclubs, waaronder De Koninklijke. Om geruchten te voorkomen reist de zaakwaarnemer van de Belgische middenvelder niet af naar Estadio Bernabeu. "Ik ga niet naar Madrid, ik wil geen ophef veroorzaken", zegt hij in de podcast MIDMID.

"Als ze mij nu in Madrid gaan zien, gaan ze zeggen dat ik daar ben om te onderhandelen. Ik heb een grote TV dus ik zal daar de wedstrijden wel op bekijken. Ik wil niet voor reuring zorgen", aldus de belangenbehartiger van De Bruyne. 

Manchester City is de komende twee jaar uitgesloten van Europees voetbal, al gaat de Engelse topclub nog wel in beroep. Die straf wakkerde de geruchten aan over enkele topspelers. Onder meer De Bruyne zou actief willen blijven in de Champions League en derhalve zou hij azen op een vertrek uit Manchester.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws