'PSV is er vroeg bij en wil negentienjarig toptalent snel langer vastleggen'

'PSV is er vroeg bij en wil negentienjarig toptalent snel langer vastleggen'

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 16:20wo 26-02-2020 om 16:20

Laatste update: woensdag 26 februari 2020 om 16:47wo 26-02-2020 om 16:47

PSV wil de talentvolle Richie Ledezma langer aan zich binden, aldus Voetbal International. De negentienjarige Amerikaans jeugdinternational wordt door de Eindhovense club gezien als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding. 

Het contract van Ledezma loopt komende zomer af, al heeft PSV wel een eenzijdige optie in het contract opgenomen waarmee het de aanvallend ingestelde middenvelder nog een extra jaar vast kan leggen. Echter, veel liever wil de clubleiding Ledezma direct een nieuw contract voorschotelen waardoor hij de komende jaren nog in Eindhoven te bewonderen zou zijn. Dat meldt VI woensdagmiddag. Volgens de berichtgeving staat Ledezma positief tegenover een nieuwe verbintenis bij PSV en wacht hij een formeel contractvoorstel af. 

Ledezma kwam in december 2018 over en maakt dit seizoen geregeld indruk bij de beloften van PSV. De jongeling traint op zeer regelmatige basis mee met het eerste elftal van PSV en was dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie al goed voor vier goals en drie assists. Hij kwam nog niet in actie voor de hoofdmacht van de Eindhovenaren. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws