Juventus - Inter en vier andere wedstrijden niet in mei, maar komend weekend

Juventus - Inter en vier andere wedstrijden niet in mei, maar komend weekend

05-03-2020 19:02 Laatste update: 19:58
14

De Italiaanse bond heeft opnieuw moeten schuiven in het speelschema van de Serie A. Men heeft besloten om het komende weekend alle resterende duels van speelronde 26 af te werken, waardoor Juventus – Internazionale komende zondag op het programma staat.

Als gevolgen van het coronavirus werden er de afgelopen weken al de nodige duel in de Serie A afgelast. Gevolg is dat de competitie momenteel overhoop ligt, en er weinig meer klopt van het speelschema. De Italiaanse bond heeft nu besloten om dit op te lossen door niet verder te gaan met het huidige speelschema, maar door eerst alle resterende duels van de speelkalender af te werken komend weekend. Deze worden, zoals bekend, afgewerkt zonder publiek.

In eerste instantie werden de uitgestelde wedstrijden verplaatst naar 13 mei, maar daar heeft de bond nu verandering in gebracht. Gevolg is dat komend weekend de topper tussen Juventus en Internationale op het programma staat. Daarnaast worden de wedstrijden AC Milan – Genoa, Sampdoria – Hellas Verona en Udinese – Fiorentina komend weekend afgewerkt. Sassuolo en Brescia kruisen maandag de degens.