Koopmans houdt zich niet bezig met interesse: 'Eerst zorgen dat ADO erin blijft'

Koopmans houdt zich niet bezig met interesse: 'Eerst zorgen dat ADO erin blijft'

07-03-2020 17:34
11

Luuk Koopmans houdt zich niet bezig met de interesse vanuit Nederland, Duitsland en Engeland. De ADO Den Haag-keeper maakt dit seizoen indruk, ondanks de matige resultaten van zijn ploeg in de Eredivisie.

Het lijkt er dus op dat Koopmans, die dit seizoen nog gehuurd wordt van PSV maar vanaf volgend seizoen definitief onder contract staat in Den Haag, niet lang te bewonderen is in het Cars Jeans Stadion. Eerder deze week werd de doelman al in verband gebracht met drie niet bij naam genoemde Eredivisie-clubs en clubs uit Duitsland en Engeland.

"Ik heb gelezen dat er interesse zou zijn, maar daar houd ik me op dit moment niet zo mee bezig" reageert Koopmans op de geruchten in gesprek met Omroep West. "Het is positief dat je na twintig wedstrijden voor ADO te hebben gespeeld in de belangstelling staat, maar verder weet ik er weinig van. Het belangrijkste is dat ADO erin blijft dit seizoen."

Volgende taak voor Koopmans en ADO is een resultaat behalen tegen titelkandidaat AZ. De wedstrijd tussen beide ploegen begint zaterdagavond om 18:30 uur.