'Lens ziet kans op Eredivisie-rentree groeien: niet alleen Feyenoord in de race'

'Lens ziet kans op Eredivisie-rentree groeien: niet alleen Feyenoord in de race'

15-04-2020 12:31
76

Feyenoord is volgens Turkse media niet de enige Eredivisie-club met belangstelling voor Jeremain Lens. Ook FC Twente zit achter de Besiktas-aanvaller aan.

Althans, dat meldt onder meer Takvim woensdag. Feyenoord-trainer Dick Advocaat probeerde Lens in de winterse transferperiode al naar De Kuip te halen en ziet het nog steeds zitten in de 32-jarige aanvaller, die op een dood spoor lijkt te zitten bij Besiktas. Maar FC Twente zit - enigszins verrassend - óók achter Lens aan, zo klinkt het in Turkije. Twente-directeur Ted van Leeuwen zou op dit moment in contact staan met Lens.

Vorige week meldde Fanatik dat Lens geen toekomst meer ziet in Turkije. Hij is vanwege het coronavirus terug in Nederland, wil niet meer naar Besiktas en gaat het liefst aan de slag bij een Nederlandse club. Bovendien zou Besiktas hem een voorstel hebben gedaan. Lens ligt nog twee jaar vast in Istanbul, waar hij dit seizoen tot één doelpunt in zestien competitiewedstrijden kwam. Eerder stond de 34-voudig international van het Nederlands elftal onder contract bij AZ, NEC, PSV, Dynamo Kiev, Sunderland en Fenerbahçe.