Setién juicht megatransfer Barça toe: 'Hoe kan ik daar geen voorstander van zijn?'

Setién juicht megatransfer Barça toe: 'Hoe kan ik daar geen voorstander van zijn?'

17-04-2020 08:02
23

Als het aan trainer Quique Setién ligt, speelt Neymar volgend seizoen bij FC Barcelona. Het is geen geheim dat de Catalaanse grootmacht werkt aan een terugkeer van de Braziliaan.

Barça verkocht Neymar in 2017 voor 222 miljoen euro aan Paris Saint-Germain. Sindsdien klinken er geluiden over een rentree van de aanvaller in Camp Nou - en deze zomer zou het ervan kunnen komen. Setién zou de komst van Neymar in elk geval toejuichen. "Pff. Van alle geweldige voetballers. Hoe kan ik daar geen voorstander van zijn? Neymar is een geweldige voetballer", reageert de Barça-trainer in gesprek met Cadena SER.

Wedden

Meer odds

Ook de naam van Internazionale-spits Lautaro Martínez valt regelmatig in Camp Nou. "Onder de huidige omstandigheden moeten clubs goed bekijken wat mogelijk is en wat niet", verwijst Setién naar de coronacrisis. "Iedereen weet dat dergelijke voetballers veel geld kosten en dat het niet makkelijk is om ze te halen. Met welke voetballer Barcelona beter af zou zijn, Neymar of Martinez? Met beiden, het zijn allebei goede voetballers."