Veelzeggende reactie Koevermans op Linssen-vraag van FOX Sports

Veelzeggende reactie Koevermans op Linssen-vraag van FOX Sports

02-05-2020 10:51 Laatste update: 11:07
64

Vertrekt Bryan Linssen naar Feyenoord? Algemeen directeur Mark Koevermans is daar wat geheimzinnig over. Het is geen geheim dat de aanvaller van Vitesse op het lijstje staat in De Kuip.

FOX Sports interviewde Koevermans en vroeg hem 'of Bryan Linssen al binnen' is. De reactie van Koevermans is veelzeggend. "Wie?", zegt Koevermans, die vervolgens hard moet lachen. Dan serieus: "Ik ga geen uitspraken doen over spelers. Het is lastig om nieuwe spelers te halen, maar dat is niet mijn werk, maar dat van Frank (Arnesen, red.) en Dick (Advocaat, red.). Die zijn daar hard mee bezig. Als er wat gebeurt zijn jullie misschien wel een van de eersten die het horen."

Koevermans laat weten open te staan voor transfers van spelers, dus ook van Steven Berghuis en Orkun Kökcü. "We willen het liefste met deze selectie door. Het verlengen van Dick is een goed signaal naar de spelers. We waren aan een goede tweede seizoenshelft bezig."

"In de situatie waarin we nu zitten kijken we ook naar wat goed is voor de club als er hele goede aanbiedingen komen voor spelers. Het liefste houden we ze allemaal, maar dan kijken we daarnaar, zeker in deze situatie."