Update: Alli bevestigt schokkende overval: 'Ik waardeer de steun'

Update: Alli bevestigt schokkende overval: 'Ik waardeer de steun'

14-05-2020 00:05 Laatste update: 00:04
35

Dele Alli is woensdag in zijn eigen huis beroofd en bedreigd met een mes. De middenvelder van Tottenham Hotspur is geslagen, maar heeft geen verwondingen aan de confrontatie overgehouden.

Dat meldt The Daily Mail. Twee mannen braken woensdagochtend vroeg in in het huis van Alli, die in quarantaine zit met zijn broer, hun twee partners en een vriend. De criminelen hebben een aantal kostbare spullen, waaronder juwelen en horloges, weten mee te nemen. De overval is gefilmd en de beelden liggen inmiddels op het politiebureau.

Het huis van Alli werd na half een 's nachts overvallen, waarna meteen de politie is gebeld. Er is een onderzoek opgestart. De daders waren toen al vertrokken. De andere aanwezigen kwamen er zonder verwondingen vanaf.

Alli's club Tottenham Hotspur begint volgende week weer met trainen. De hervatting van de Premier League staat voor begin juni gepland. 

Update: Alli laat op Twitter weten dat het goed met hem gaat. Hij bevestigt de overval. 'Bedankt voor alle berichten. Het was een verschrikkelijke ervaring, maar het gaat goed. Ik waardeer de steun', schrijft hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie