Isak heeft zich 'aardig laten zien': 'Natuurlijk is interesse Barça een eer'

Isak heeft zich 'aardig laten zien': 'Natuurlijk is interesse Barça een eer'

Gepubliceerd: zaterdag 16 mei 2020 om 13:56za 16-05-2020 om 13:56

Alexander Isak voelt zich 'vereerd' door de vermeende interesse van FC Barcelona. De twintigjarige Zweed is aan een sterk seizoen bezig bij Real Sociedad, maar hij houdt zich naar eigen zeggen niet bezig met een transfer.

"Natuurlijk is het wel een eer", zegt Isak in Studio Blågul over de belangstelling van de Catalanen, die in hem een alternatief zouden zien voor een duurdere optie als Lautaro Martínez. "Maar ik weet er niet veel van. Eigenlijk niets. Ik zat in quarantaine, dus er is niet veel gebeurd."

De aanvaller, vorig seizoen op huurbasis actief voor Willem II, benadrukt dat hij het naar zijn zin heeft bij Real Sociedad, dat hem voor 6,5 miljoen euro overnam van Borussia Dortmund. "Ik geniet ervan en het team doet het goed. We hebben veel kans om ons voor Europees voetbal te plaatsen, dus ik focus mij daarop. Je raakt eraan gewend dat er dingen worden geschreven."

Isak blonk onder meer uit in het Copa del Rey-duel met Real Madrid begin februari. Met twee goals was verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Koninklijke (3-4). "Ik maak een goed seizoen door. Ik heb het gevoel dat ik mij aardig heb laten zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws