Maupay roert in diepe wond van Arsenal met interview na de wedstrijd

Maupay roert in diepe wond van Arsenal met interview na de wedstrijd

Gepubliceerd: zaterdag 20 juni 2020 om 18:31za 20-06-2020 om 18:31

Neal Maupay gooit na Brighton & Hove Albion - Arsenal nog wat extra olie op het vuur. De Fransman was betrokken bij de zware blessure van Bernd Leno en werd door de Duitse doelman zelfs direct beschuldigd, kreeg het tijdens de wedstrijd aan de stok met een paar spelers van Arsenal, maakte de winnende goal in de 95e minuut, kreeg daarna ruzie met Mattéo Guendouzi, om daarna dit interview te geven.

Leno moest het veld per brancard verlaten. Onderweg naar de kleedkamer wees hij overduidelijk naar Maupay, die zich van geen kwaad bewust is. "In de rust ging ik naar manager Mikel Arteta (van Arsenal, red.) om mijn excuses aan te bieden. Het was nooit mijn bedoeling om de keeper te blesseren", zegt Maupay tegen BT Sport.

"Ik ging voor de bal. Toen hij landde verdraaide zijn knie. Ik bied m'n excuses aan het team en ook aan hem. Ik weet wat het is om zwaargeblesseerd te zijn, het is moeilijk. Maar de spelers van Arsenal moeten soms wat meer bescheiden zijn. Ze hadden veel praatjes in de eerste en tweede helft. We hebben ze gegeven wat ze verdienden."

"Ik ging gewoon voor de bal. In het voetbal is er contact. Ik wilde hem geen pijn doen. Ik bied nogmaals mijn excuses aan en wens hem een spoedig herstel", zegt Maupay. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws