'Juventus keert mogelijk terug naar Ajax voor nieuwe deal'

'Juventus keert mogelijk terug naar Ajax voor nieuwe deal'

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 10:57di 14-07-2020 om 10:57

Sergiño Dest wordt in verband gebracht met een transfer naar Juventus. Corriere dello Sport, Corriere Torino en Gazzetta dello Sport maken melding van interesse van De Oude Dame in de Ajacied.

Volgens Corriere Torino volgt Juventus, dat vorig jaar met Ajax om de tafel zat voor Matthijs de Ligt, Dest al langere tijd en houdt het de situatie van de rechtsback nauwlettend in de gaten. Rond de international van de Verenigde Staten is het de laatste weken rustig. In de maanden daarvoor werd hij bijna dagelijks in verband gebracht met een transfer naar Bayern München of FC Barcelona.

Dest heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2022 en staat open voor een stap naar een buitenlandse topclub. De Amsterdammers zouden zo'n dertig miljoen euro voor de verdediger willen vangen. Zelf hoopt Dest ooit 'de duurste back van de wereld' te worden. "Dat geeft aan dat je één van de beste backs van de wereld bent. Ik wil over de 50 miljoen euro heen. Er is nog nooit verdediger boven de 100 miljoen weggegaan volgens mij", aldus Dest tegen de NOS.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws