FC Emmen legt 'goede voetballer' vast: 'Sinds zijn terugkeer meer punten gepakt'

FC Emmen legt 'goede voetballer' vast: 'Sinds zijn terugkeer meer punten gepakt'

23-07-2020 11:17
19

FC Emmen gaat door met Hilal Ben Moussa. De middenvelder heeft in Drenthe zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen, met een optie op een tweede jaar.

Ben Moussa maakte in 2017 de overstap van FC Volendam naar FC Emmen, maakte de eerste promotie in de clubgeschiedenis mee en was een vaste waarde in de Eredivisie, totdat hij vorig jaar vertrok naar het Roemeense Sepsi OSK. Na een halfjaar keerde de middenvelder terug op de Oude Meerdijk. Meteen eiste Ben Moussa weer een basisplaats op.

"Ik heb het uitstekend naar mijn zin in Emmen", reageert Ben Moussa op zijn contractverlenging. "Vanaf het eerste moment dat ik terug op De Oude Meerdijk was, voelde het goed. Het was dan ook geen moeilijke beslissing om hier ook komend seizoen te voetballen."

Emmen-trainer Dick Lukkien laat aan RTV Drenthe weten blij te zijn met Ben Moussa. "Sinds zijn terugkeer, in de winterstop van het afgelopen seizoen, zijn we beter gaan spelen en ook meer punten gaan pakken. Dat lag hoogstwaarschijnlijk niet alleen aan hem, maar hij levert absoluut een positieve bijdrage. Hilal is gewoon een goede voetballer, die veel overzicht heeft en ook razendsnel in de gaten heeft hoe de tegenstander speelt."