Kramer tegen Kraay: 'Je zou iets anders zeggen als je elke dag met me werkt'

Kramer tegen Kraay: 'Je zou iets anders zeggen als je elke dag met me werkt'

Gepubliceerd: zaterdag 1 augustus 2020 om 15:42za 01-08-2020 om 15:42

Michiel Kramer verscheen vrijdagavond na de oefenwedstrijd tussen MVV en ADO Den Haag voor de microfoon van FOX Sports en ging daar de discussie met Hans Kraay junior aan. De analist vond dat Kramer wel wat meer bezieling uit mag stralen, maar de spits van ADO pareerde die kritiek.

Na de 0-0 in De Geusselt ging Kramer in gesprek met FOX Sports-presentatrice Fresia Cousiño Arias en Kraay. "Natuurlijk kan jij veel dingen goed. Maar ik zei al: ik zou zo graag die tien, vijftien procent gif in jou krijgen, ondanks dat je geen 21 meer bent. Wat vind je daarvan? Kan dat?", opende laatstgenoemde de discussie.

Kramer had begrip voor de teksten van Kraay, maar was het niet eens met de zienswijze van de analist. "Jij bent niet de enige die er zo over denkt. Maar ik denk dat je wel andere dingen zou zeggen als je iedere dag met mij zou werken", aldus de 31-jarige Rotterdammer. "Dit is meer voor het oog."

Kramer doelde op zijn bewegingsritme, waardoor hij af en toe een enigszins ongeïnteresseerde uitstraling heeft. "Mijn lichaamsbouw is niet die van een jongen van 1,50 meter die superexplosief is. Dat heb ik gewoon niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws