Kökcü reageert op transfergeruchten: 'Weet niet of ik dat hier moet zeggen'

Kökcü reageert op transfergeruchten: 'Weet niet of ik dat hier moet zeggen'

11-09-2020 11:04
29

Orkun Kökcü geeft toe dat er meerdere clubs geïnteresseerd waren in zijn diensten, maar de Feyenoord-middenvelder is blij dat hij zijn contract in De Kuip heeft verlengd. Dick Advocaat speelde daarin een belangrijke rol.

"Ik weet niet of ik dat hier nu moet zeggen", begint Kökcü over de transfergeruchten in gesprek met FOX Sports. "Ik heb uiteindelijk verlengd en dat is het belangrijkste. Die geruchten doen er niet meer toe nu."

Wel geeft Kökcu toe dat er meerdere geïnteresseerde clubs waren. "Anders had ik wel veel eerder getekend denk ik", doelt hij op zijn contractverlenging bij Feyenoord. "Het waren niet alleen geruchten, er is wel wat gebeurd. Maar ik ben blij dat ik bij Feyenoord ben gebleven." 

Feyenoord-trainer Advocaat speelde voor Kökcü een belangrijke rol bij het verlengen van zijn contract. "Een moeilijke keuze was het niet. De trainer verlengde zijn contract, dat gaf mij ook het gevoel dat ik me hier nog een jaartje kan ontwikkelen. Dan hoop ik als een grote speler bij Feyenoord weg te gaan", sluit de international van Turkije af.