Berghuis en Advocaat over mogelijke transfer: 'De fans weten hoe ik erin zit'

Berghuis en Advocaat over mogelijke transfer: 'De fans weten hoe ik erin zit'

12-09-2020 23:07 Laatste update: 23:24
105

Regerend Eredivisie-topscorer Steven Berghuis maakte zaterdag tegen PEC Zwolle alvast zijn eerste en tweede treffer van het nieuwe seizoen. Dat de linkspoot uit Apeldoorn over een maand nog steeds bij Feyenoord speelt, is bijna honderd procent zeker, al sluit Berghuis niet helemaal uit dat hij alsnog verkast.

Berghuis heeft nog een contract tot 2022 en zal dat in principe respecteren. De kans op een transfer is echter nog steeds aanwezig. "Als er echt iets moois komt, maar dan moet er wel echt iets moois komen, dan gaat hij erover nadenken. Dat weten we. Die ruimte hebben we hem gegeven, daar heb ik niet zo'n moeite mee", aldus trainer Dick Advocaat na afloop in gesprek met FOX Sports.

De vijftienvoudig Oranje-international zelf deed er ook niet geheimzinnig over. "Ik denk dat de Feyenoord-supporters heel goed weten hoe ik erin zit. Daar hebben ze mijn woorden niet voor nodig. Ik ben heel blij, met mijn rol, met het elftal en met de trainers. Wat dat betreft: er moet wel iets heel moois komen, wil ik daarover nadenken", liet hij weten. "Die deur ziet niet helemaal dicht. Maar momenteel is er niets, dus hoef ik er ook niet over na te denken."