Heracles-uitblinker Van der Water flirt met transfer: 'Zie ik wel zitten'

Heracles-uitblinker Van der Water flirt met transfer: 'Zie ik wel zitten'

14-09-2020 15:05
51

Silvester van der Water zou zomaar eens aan bezig kunnen zijn laatste wedstrijden namens Heracles Almelo. De 23-jarige buitenspeler uit Blaricum denderde zondag over de rechterflank tegen ADO Den Haag en maakte opnieuw reclame voor zichzelf.

Het Amerikaanse Orlando City had zich al in Almelo gemeld, maar Heracles wil Van der Water vooralsnog niet naar Florida laten gaan. De vleugelaanvaller liet na de wedstrijd tegen ADO al weten dat hij het best zag zitten om in de Major League Soccer aan de slag te gaan. "Amerika is een mooi land, in een andere competitie. Ik kan niet ontkennen dat ik dat wel zie zitten", benadrukte hij in gesprek met TC/Tubantia.

Of hij zondag tegen Willem II er nog bij is, durfde Van der Water nog niet te zeggen. Voorlopig wordt hij aan zijn contract gehouden, dat nog één jaar doorloopt. "We gaan het zien. Ik snap ook dat Heracles me niet wil laten gaan. De Eredivisie is mooi en het is een goed podium om me te kunnen laten zien."

Van der Water bezorgde directe tegenstander Boy Kemper zondag een vervelende middag. De Heracles-aanvaller was tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen goed voor één assist en één treffer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie