Transfer Van Hooijdonk blijft mogelijk: 'Het is aan hem, ik ben geen partij'

Transfer Van Hooijdonk blijft mogelijk: 'Het is aan hem, ik ben geen partij'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 10:30ma 21-09-2020 om 10:30

De toekomst van NAC Breda-spits Sydney van Hooijdonk blijft onzeker. Even geleden sprak de zoon van oud-international Pierre van Hooijdonk nadrukkelijk zijn vertrekwens uit, omdat hij niet altijd kan rekenen op een basisplaats onder trainer Maurice Steijn.

Nu eerste spits Mario Bilate kampt met een blessure, komt er weer een plekje vrij voor van Hooijdonk. "De transferwindow is tot 5 oktober, dus we hebben nog wel eventjes, dus we zullen zien", verklaart van Hooijdonk tegenover FOX Sports

Van Hooijdonk greep vorige week de hoofdrol in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch. De twintigjarige spits kwam vroeg in het veld voor de geblesseerde Mario Bilate en bezorgde NAC met twee treffers de overwinning. Een week daarvoor was van Hooijdonk eveneens trefzeker als invaller.

NAC-trainer Maurice Steijn wil zich niet mengen in de discussie. "De directie en zijn management hebben een afspraak gemaakt, dat hij weg mag. Dus het is aan hem en zijn management en de club om daar mee om te gaan, ik ben daar geen partij in."

De kans is groot dat van Hooijdonk maandagavond in de basis staat bij NAC Breda. De ploeg van Steijn gaat op bezoek bij Jong FC Utrecht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws