'Ultieme kaappoging' van PSV:  De dingen gingen wat traag bij Southampton

'Ultieme kaappoging' van PSV: "De dingen gingen wat traag bij Southampton"

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 18:31di 29-09-2020 om 18:31

Southampton was dicht bij het aantrekken van Ibrahim Sangaré, tot PSV de transfer kaapte. De Fransman reageerde meteen op de Eindhovense lokroep, vertelt hij aan De Telegraaf.

Southampton dacht een akkoord te hebben met Sangaré, echter hield de Premier League-club geen rekening met PSV. "De dingen gingen wat traag bij Southampton en ik was erg geïnteresseerd in het voorstel van PSV, wat me heeft doen besluiten hierheen te gaan", zegt Sangaré daar zelf over in de krant.

'Op woensdagavond leek de 1 meter 91 lange middenvelder nog op weg naar Engeland. PSV reed de Premier League-club echter in de wielen. Sangaré zat binnen no-time in een videocall met Schmidt, technisch manager John de Jong en specialistentrainer Boudewijn Zenden, die tevens een goed woordje Frans spreekt na zijn tijd bij Olympique Marseille', schrijft De Telegraaf over de coup van PSV. 'De overdonderingstactiek vanuit Eindhoven, moest de powerhouse van Toulouse duidelijk maken dat zijn toekomst in het Philips Stadion ligt.'

Na vier jaar bij Toulouse vond Sangaré het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière. "Ik had iets anders nodig om progressie te boeken. Hoelang ik denk bij PSV te spelen? Dat hangt van mijn eigen vooruitgang en prestaties af, maar nu ben ik hier en denk ik zeker nog niet na over wanneer ik weer zal vertrekken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws