'Vreselijke tijd' Koeman op Barça-bank: 'Klagen bij Schreuder, wilde armgebaren'

'Vreselijke tijd' Koeman op Barça-bank: 'Klagen bij Schreuder, wilde armgebaren'

04-11-2020 23:48
20

Ronald Koeman erkent dat FC Barcelona geen goede wedstrijd heeft gespeeld tegen Dinamo Kiev, ondanks de derde overwinning in de groepsfase van de Champions League. In Camp Nou werd het 2-1. De trainer ergerde zich tijdens de wedstrijd aan zijn ploeg.

Barça kwam vroeg op voorsprong tegen het gehavende Dinamo Kiev, maar vergat door te drukken en maakte het zichzelf moeilijk. 'Koeman had een vreselijke tijd op de bank', kopt Mundo Deportivo. 'De televisiecamera's volgden Koeman tijdens de wedstrijd en de beelden spraken boekdelen: hij klaagde bij zijn assistent Alfred Schreuder en maakte wilde armgebaren.'

"We beginnen goed, maken snel de 1-0, maar vergeten vervolgens de wedstrijd te controleren. Vooral zonder bal was het niet goed", aldus Koeman voor de camera van Movistar. De teruggekeerde Marc-André ter Stegen redde Barça. "Dankzij Marc hebben we gewonnen. Hij was fenomenaal en heeft weer bewezen een geweldige keeper te zijn."

Koeman posteerde Frenkie de Jong in het centrum van de verdediging, naast Gerard Piqué. "Clément Lenglet heeft fysieke problemen gehad en we verwachtten een wedstrijd die veel op de helft van de tegenstander zou plaatsvinden. Dat pakte aanvankelijk ook zo uit, maar later kwamen we in de problemen. De Jong is een optie voor de plekken achterin. Het is goed om zo'n type speler te hebben."

Concluderend houdt Koeman gemengde gevoelens aan de derde Champions League-avond. "We hebben drie wedstrijden gewonnen, dat is positief. Maar we moeten beter spelen en beter worden zonder bal. Vandaag ging het niet goed."