Advocaat blij verrast: 'Goed gevoel, moeten we tijdens de wedstrijd terugbetalen'

Advocaat blij verrast: 'Goed gevoel, moeten we tijdens de wedstrijd terugbetalen'

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 18:58do 03-12-2020 om 18:58

Dick Advocaat is in zijn nopjes met de fans van Feyenoord. Het Legioen verraste de spelersbus van de Rotterdammers met een sfeeractie, ruim voor aanvang van het duel met Dinamo Zagreb.

"Het is belangrijk dat de fans achter ons blijven staan", stelt Advocaat voor de wedstrijd voor de camera van RTL7. "Dat geeft een heel goed gevoel. Dat moeten we vanavond (donderdag, red.) maar terugbetalen gedurende de wedstrijd." De Kleine Generaal liet deze week weten dat hij na dit seizoen stopt als trainer van Feyenoord: hij verwacht echter niet dat dit invloed heeft op de concentratie bij de Feyenoord-spelers. "Dat wordt gewoon aangenomen en je gaat weer verder. Dat moet op zich niet zo'n groot probleem zijn."

Advocaat hoopt dat Feyenoord het donderdag beter doet dan afgelopen zondag tegen FC Utrecht. De Rotterdammers kwamen toen niet verder dan een gelijkspel en maakten geen goede indruk. "Ik verwacht in ieder geval dat ze beter spelen dan afgelopen zondag, want dat was heel slecht", is Advocaat eerlijk.

Het duel met Dinamo Zagreb is cruciaal voor Feyenoord. De Rotterdammers staan momenteel op een tweede plek in groep K met vijf punten. Met een overwinning zou Feyenoord zeer goede zaken doen met het oog op plaatsing voor de knock-outfase van de Europa League: als CSKA Moskou wint van Wolfsberger AC, is Feyenoord zelfs al zeker van Europees voetbal na de winterstop.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws