Van de Beek krijgt tien minuten van Solskjaer bij winnend Manchester United

17-12-2020 22:56
42

Manchester United heeft na de wedstrijden tegen RB Leipzig en Manchester City weer een wedstrijd gewonnen. Het duel met Sheffield United werd op het nippertje over de streep getrokken: 2-3. Het is voor Man United de zesde uitzege van het seizoen.

Weer was er bij Man United geen basisplaats voor Donny van de Beek. Maar ook David De Gea begon tegen Sheffield op de bank. Ole Gunnar Solskjaer gaf Dean Henderson de kans tegen zijn eigen ploeg. De doelman eiste in de openingsfase meteen de aandacht op met een gruwelijke blunder, die de 1-0 voor Sheffield betekende.

Na wat speldenprikjes van Sheffield maakte United na een klein half uur gelijk via Marcus Rashord. En niet veel later werd het dankzij Anthony Martial ook nog 1-2 voor The Red Devils. Toen Rashford na rust voor 1-3 zorgde, leek United op weg naar een eenvoudige overwinning op Bramall Lane. Maar omdat de ploeg van Solskjaer de wedstrijd niet in het slot gooien, mocht Sheffield nog hopen op een ommekeer.

Nadat Van de Beek tien minuten voor tijd werd ingebracht, werd het toch nog spannend toen David McGoldrick, die ook al de 1-0 maakte, in de 87e minuut voor de aansluitingstreffer zorgde. Sheffield was in blessuretijd nog heel dicht bij 3-3. United klimt naar de zesde plaats in de Premier League.