'Twee Vitesse-spelers mogen weg, transfers Tannane en Bazoer onwaarschijnlijk'

'Twee Vitesse-spelers mogen weg, transfers Tannane en Bazoer onwaarschijnlijk'

24-12-2020 07:12
37

Het wordt een drukke transferperiode voor Vitesse in januari. De club uit Arnhem wil breken met Roy Beerens en Max Clark. De Engelsman is al maanden niet meer op de club en zit in Groot-Brittanië. Transfers van smaakmakers Oussama Tannane en Riechedly Bazoer lijken uitgesloten.

Beerens en Vitesse 'voeren in goede harmonie' gesprekken over het ontbinden van zijn contract, meldt De Gelderlander. De aanvaller wil Vitesse in de winterstop verlaten, maar zijn contract loopt nog door tot het einde van dit seizoen. Beerens (33) is van plan na dit seizoen een punt te zetten achter zijn carrière als profvoetballer.

Vitesse hoopt ook verdediger Clark van de loonlijst te krijgen. De onderhandelingen met diens zaakwaarnemer verlopen vooralsnog zeer moeizaam. Clark zit al maanden in Groot-Brittanië en zijn zaakwaarnemer is op zoek naar een nieuwe club.

Waar Beerens en Clark mogen vertrekken in de winterstop, geldt dat niet voor Tannane en Bazoer. Technisch directeur Johannes Spors wil de goede vorm van de eerste seizoenshelft doortrekken naar de tweede en heeft daarbij de twee smaakmakers nodig. Transfers zitten dus niet in zijn hoofd. "Daar is geen sprake van. Tenzij er bedragen komen, die wij niet kunnen weigeren. Maar dan gaat het over vele miljoenen."