'Opvallend: Ludogorets haalt na Padt-nieuws nieuwe trainer naar de club'

'Opvallend: Ludogorets haalt na Padt-nieuws nieuwe trainer naar de club'

03-01-2021 10:47 Laatste update: 10:50
64

Zeer opvallend nieuws uit Bulgarije. FC Groningen-keeper Sergio Padt lijkt hard op weg naar Ludogorets Razgrad, maar de ploeg heeft nog voordat de transfer officieel beklonken is een nieuwe trainer aangesteld. Valdas Dambrauskas neemt de leiding over in de Loedogorets Arena.

Het gerucht dat Dambrauskas zou gaan tekenen bij Ludogorets hing al even in de lucht. Volgens journalist Metodi Shumanov, actief voor onder meer The Guardian en Sky Sports, is de deal beklonken. De Litouwer zou gekozen zijn boven een 'aantal prominente Bulgaarse coaches'. De 43-jarige coach stond hiervoor aan het roer bij HNK Gorica.

Bij Ludogorets is men tevreden over de komst van Dambrauskas als nieuwe trainer. 'Hij kreeg als een van de beste jonge coaches een uitnodiging voor een gesprek, waarin hij een geweldige indruk achterliet qua visie en ideeën.' De officiële bevestiging via de kanalen van de club laat nog even op zich wachten.

Wat dit gaat betekenen voor de transfer van Padt is niet bekend. De kans is groot dat hij in januari aan de slag gaat bij de topploeg uit Bulgarije