'Ajax - PSV was een topwedstrijd: ik had aan het eind ook kramp in beide kuiten'

10-01-2021 19:27
107

De enerverende topper tussen Ajax en PSV (2-2) heeft erin gehakt bij Ryan Gravenberch. In de slotfase kreeg de achttienjarige middenvelder kramp in beide kuiten.

De eerste kraker van Super January mondde uit in een boeiend voetbalgevecht, waarin het tempo negentig minuten lang hoog lag. Op de vraag van het Algemeen Dagblad of Ajax - PSV voelde als een Europese topwedstrijd, antwoordt Gravenberch: "Ik had aan het eind ook kramp in beide kuiten. Daaraan merkte ik ook dat dit een topwedstrijd was."

"Ik vond dat iets meer verdienden, maar met een gelijkspel ben ik ook blij", blikt hij terug op de wedstrijd. Na een kwart wedstrijd keek Ajax nog tegen een 0-2 achterstand aan door twee goals van PSV-spits Eran Zahavi. Gravenberch: "Dat was gewoon slecht. We moeten scherp beginnen. Ik had er alleen wel vertrouwen in dat we het nog om konden draaien."