Huntelaar is binnen bij Schalke: 'Hij doet me denken aan Zlatan Ibrahimovic'

Huntelaar is binnen bij Schalke: 'Hij doet me denken aan Zlatan Ibrahimovic'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 15:20do 21-01-2021 om 15:20

Laatste update: donderdag 21 januari 2021 om 15:27do 21-01-2021 om 15:27

Youri Mulder heeft bewondering voor Klaas-Jan Huntelaar, die deze week terugkeerde bij Schalke 04. Bij zijn afscheidstournee moet de 37-jarige spits zijn club behoeden voor degradatie.

De terugkeer van Huntelaar in Gelsenkirchen zorgt hier en daar voor scepsis, maar Mulder prijst de keuze van de Achterhoeker. "Het was voor hem makkelijker geweest om bij Ajax te blijven", aldus de oud-spits van Schalke tegenover Spox. "Daar speelt hij in een geweldig team, maakt hij veel goals, kan hij weer kampioen worden en speelt hij Europees voetbal."

"Het is een nobel gebaar van Huntelaar om weer voor Schalke te willen spelen. Ik kan het ook wel begrijpen", vervolgt Mulder, die constateert dat Huntelaar nog niet over the hill is. "Zeven goals in 383 minuten spreken voor zich. Het is natuurlijk een zwakkere competitie, maar hij kent de Bundesliga heel goed en is altijd een gevaar voor het doel. Hij ziet er bovendien fit uit de laatste tijd. Het doet denken aan Zlatan Ibrahimovic. Fysiek zie ik geen problemen bij hem."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws