Spartak doet 'zwakke' transfer met Promes: 'Speler op leeftijd met problemen'

Spartak doet 'zwakke' transfer met Promes: 'Speler op leeftijd met problemen'

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 10:58vr 26-02-2021 om 10:58

Laatste update: vrijdag 26 februari 2021 om 11:14vr 26-02-2021 om 11:14

De terugkeer van Quincy Promes naar Spartak Moskou zorgt niet voor onverdeeld enthousiasme in Rusland. Andrei Chervichenko, oud-voorzitter van Spartak, keurt de transfer af.

Spartak maakte deze week 8,5 miljoen euro over naar Ajax en legde Promes vast tot medio 2024. "Is Quincy beter dan Jordan Larsson of Ezequiel Ponce? Nee, hij is vooral een speler op leeftijd met gedragsproblemen", stelt Chervichenko in gesprek met Championat.

"Dit is waarschijnlijk zijn laatste fatsoenlijke contract, dus Promes wordt ook niet geprikkeld. Het is een zwakke transfer, die alleen maar voor verwarring en nervositeit zal zorgen bij Ponce en Larsson. Ik kan me niet voorstellen dat Promes veel gaat scoren."

Fyodor Shcherbachenko, zeer bekend in de Russische voetbalwereld en momenteel trainer van Dinamo Minsk, is ook kritisch. "Ik denk niet dat Spartak is geholpen met Promes. Zelfs Messi of Ronaldo zouden het schip niet kunnen redden. Als je Promes koopt, moet je dat doen voor het veroveren van een mogelijke landstitel, maar ze staan slechts vijfde."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws