Breaking news

LIVE: Haller zet Ajax met acrobatisch doelpunt op snelle voorsprong in Waalwijk

'Real Madrid luistert komende zomer naar voorstellen voor 'Ramos-opvolger''

'Real Madrid luistert komende zomer naar voorstellen voor 'Ramos-opvolger''

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 12:16za 27-02-2021 om 12:16

Laatste update: zaterdag 27 februari 2021 om 12:25za 27-02-2021 om 12:25

De toekomst van Raphaël Varane bij Real Madrid is onzeker. De Franse verdediger heeft een contract tot medio 2022 in de Spaanse hoofdstad en dus staat hij komende zomer voor een dilemma: bijtekenen of weggaan.

Real zou wel naar transfervoorstellen willen luisteren, zo schrijft AS. De club weet dat het komende zomer de laatste kans heeft om een substantieel transferbedrag voor Varane te ontvangen en heeft te lijden gehad onder de coronacrisis, dus het kan alle inkomsten gebruiken. De Fransman zelf heeft nog niet te kennen gegeven te willen bijtekenen en dus kan dit zomaar het laatste seizoen voor de verdediger in het maagdelijk wit zijn.

Geruime tijd was Varane degene die de leidersrol in de Real-defensie van Sergio Ramos zou moeten overnemen als de Spanjaard ermee zou stoppen. Die rol lijkt nu toebedeeld te gaan worden aan David Alaba: de Oostenrijker staat op het punt om zijn transfervrije overstap naar De Koninklijke bekend te gaan maken. De Madrilenen, die Varane in 2011 voor tien miljoen euro ophaalden bij Lens, hopen Varane vervolgens voor 70 miljoen te kunnen verkopen.

De verdediging van Real Madrid lijkt er volgend seizoen dus heel anders uit te gaan zien. Het is nog niet duidelijk of Sergio Ramos blijft en als hij samen met Varane zou vertrekken, moet de club ook nog een kompaan voor Alaba gaan zoeken. Nacho, die al sinds jaar en dag op de reservebank zit en alleen speelt als er blessures zijn, lijkt geen aanspraak te maken op een vaste basisplaats.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws